Ilmastointi

IlmastointiUsein tiloissa on tapahtunut tilamuutoksia tms. ja/tai tilojen käyttötarkoitus sekä laskennallisesti suunnitellut henkilömäärät ovat muuttuneet eikä ilmastointi ole enää vaaditulla tasolla.

Toimisto-olosuhteissa silmien ja ylähengityteiden (nenä, kurkku, nielu) oireet, limakalvojen kuivuus, ihon kuivuus, ihon kutina, ihon punaläikkäisyys, käheä ääni, päänsärky ja henkinen väsymys, pahovointi ja huimaus sekä erilaiset yliherkkyysreaktiot ovat tutkimusten mukaan usein seurausta toimimattomasta ilmanvaihdosta varsinkin mikäli oireet häviävät tai lievenevät rakenuksesta poistuttaessa ja voimistuvat sinne palatessa.

PERUSTUTKIMUS

Tutkitaan ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus sekä ilmamäärät pistokokein. Tutkimuksesta toimitetaan kattava raportti toimenpide-ehdotuksineen.

LAAJATUTKIMUS

Tutkitaan ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus sekä vaaditut ilmamäärät kaikissa tiloissa.
Tutkimuksesta toimitetaan kattava raportti toimenpide-ehdotuksineen.

ILMASTOINTIJÄRJESTELMÄN SÄÄTÖ

Työ pitää sisällään laajantutkimuksen sekä ilmastoinin säädöt vaadituille tasoille.
Tutkimuksesta toimitetaan kattava raportti sekä mittauspöytäkirja.

ILMASTOINTIKANAVIEN NUOHOUS

Yhteistyökumppanimme kautta saatte myös ilmastointikanavien nuohouksen, joka pitää sisällään työn valvonnan ja ilmastoinnin säätötyöt.
Nuohouksesta ja säätötyöstä toimitetaan kattava raportti sekä mittauspöytäkirja.

ILMASTOINTIKONEEN PUHDISTUS JA HUOLTO

Yhteistyökumppanimme kautta saatte myös ilmastointikoneen puhdistuksen ja huoltotoimenpiteet. Työ pitää sisällään myös valvonnan.
Puhdistus ja huoltoinpiteestä toimitetaan kattava raportti.

RAKENNETEKNISET TYÖT

Yhteistyökumppanimme kautta saatte myös ilmastointikanavien sekä säätö- ja palopeltien asennuksen. Työ pitää sisällään työn valvonnan ja ilmastoinnin säätötyöt.
Työstätoimitetaan kattava raportti sekä mittauspöytäkirja.

SISÄILMASTON OLOSUHDEKARTOITUS

Katso tästä tarkemmat tiedot sisäilmaston olosuhdekartoituksesta.