Yritys

Investigo
Investigo Oy Ab tarjoaa mm. kuntotarkastuksia, kosteusteknistä osaamista, lämpökuvausta, hometutkimusta sekä sisäilman olosuhdekartoituksia järkevään hintaan Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Ahvenanmaan alueella.

Laadun takaa vuosien kokemus, useat merkittävät referenssikohteet sekä mm. VTT-Rakenteiden kosteusmittaaja-sertifikaatti!

ME OLEMME INVESTIGO OY AB

NIKLAS MEHTONEN
TOIMITUSJOHTAJA
RAKENNUSINSINÖÖRI
RTA 8/45op

niklas.mehtonen@investigo.fi
puh. 045 808 1890

Niklas on Rakennusinsinööri AMK, VTT:n myöntämä Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifikaatti ja perustason energiatodistuksen laatija. Niklas on erikoistunut kosteusteknisiin ongelmiin, eli miten ehkäistään, tutkitaan ja saneerataan kosteus- ja mikrobivaurioita. Niklas on myös sertifioitu energia-asiantuntija Ahvenanmaalla. Niklas opiskelee Rakennusterveysasiantuntijaksi (RTA).

TEPPO TERVO
RAKENNUSINSINÖÖRI
HOMEKOIRAOHJAAJA

teppo.tervo@investigo.fi
puh. 041 459 3603

Teppo on Rakennusinsinööri AMK ja perustason energiatodistuksen laatija. Teppo on suorittanut lisäksi Winnova oppilaitoksessa eläinkoulutuksen osatutkinnon hajuerottelu ja erikoisetsintäkoiran koulutukseen. Erikoisosaamista on rakennus- ja kosteustekninen konsultointi sekä sisäilman laatuun liittyvät rakenteelliset tutkimukset. Käytössä on myös erikoiskoulutettu homekoira.

MICHAEL NYBY
RAKENNUSMESTARI
ILMASTOINTI

michael.nyby@investigo.fi
puh. 045 169 3499

Michaelin päävastuaalueena on ilmastoinnin tilanteen selvittäminen sekä tarvittaessa hän hoitaa myös säätötoimenpiteet. Erikoisosaamisena Michael on perehtynyt asiakkaiden henkilökohtaisen työpisteen sisäilmaolosuhteen kartoittamiseen.

ROPO

HOMEKOIRA

teppo.tervo@investigo.fi
puh. 041 459 3603

Erikoiskoulutettu homekoira on oiva apuväline paikannettaessa homevaurioita. Koiraa voidaan käyttää ensimmäisenä askeleena sisäilmaongelmaa selvitettäessä tai muiden tutkimusmenetelmien tukena. Homekoira Ropo merkkaa hajulähteet selkeästi tassukosketuksella. Homekoiratutkimukseen sisältyy silmämääräinen tarkastelu kiinteistössä, käyttäjien haastattelu ja kattava raportti tutkimuksesta.

SEBASTIAN GRÖNLUND
VTT-HENKILÖSERTIFIKAATTI

sebastian.gronlund@investigo.fi
puh. 050 337 1295

Sebastianilla on laaja osaaminen ja pitkä kokemus vesi- kosteus- mikrobivaurioiden kartoittamisesta. Sebastianilla on myös VTT:n myöntämä Rakenteiden kosteuden mittaajan henkilösertifikaatti.

KRISTINA FORS
RAKENNUSINSINÖÖRI

kristina.fors@investigo.fi
puh. 050 310 3537

Kristinan erikoisosaaminen on rakennesuunnittelu ja AutoCad-osaaminen.

 

TOMMI TERVO

tommi.tervo@investigo.fi
puh. 050 560 9945

Tommin erikoisosaaminen korkealaatuiset kosteus- ja kuntotarkastukset.

 

MARIKA KESTI

RAKENNUSMESTARI

marika.kesti@investigo.fi
puh. 050 465 1110

Marika on erikoistunut kunto-arvioiden tekemisiin. Marika istuu Seinäjoen konttorilla.

OSCAR BUSS

RAKENNUSINSINÖÖRI

oscar.buss@investigo.fi
puh. 0457 345 5078

Oscar erikoistuu asuntokaupan kuntotarkastuksiin ja hänen erikoisosaamiseensa kuuluu myös erilaisia lattiapinnoitteita. Oscar istuu Maarianhaminan konttorilla.