Investigo Assist™ – automaattivaihde, viidellätoista talvirenkaalla

25 helmikuun, 2019

Miksi emme liukastele talvea läpi ainoastaan kahdella talvirenkaalla? Perustelut kahden talvirenkaan taktiikalle voisi olla kustannussäästöt ja ilmastonmuutos leudompien talvien vuoksi.

Me kaikki ymmärrämme riskin. Voi olla, että riski kannattaisi ottaa vai voiko sittenkin käydä niin, että pääsemmekin uutisiin ketjukolarin aiheuttajana?

Riskinotolla säästöä voisi kertyä 50%, mutta todennäköisemmin ”yllätyskulut” syövät säästöt moninkertaisesti, jonka lisäksi pääsemme vielä julkisuuteen selittelemään useammallekin eri taholle, syksyllä niin hyvältä tuntuvaa päätöstämme.

Tuon mielikuvituksellisen esimerkin avulla on varmasti helpompi ymmärtää miksi me Investigolla julistamme kokonaisvaltaisentutkimuksen tärkeyttä.

Tutkimalla ainoastaan, joko rakenteet tai ilmastointi, tai kun tutkitaan vain se osa rakennuksesta, jossa oireilua on havaittu, niin se on kuin olisimme talvella liikenteessä ainoastaan kahdella talvirenkaalla varustetulla autolla.

Melkein aina meitä pyydetään jossain vaiheessa nostamaan talvirenkaiden määrä kolmeen uuden sisäilmasto-ongelman vuoksi ja vihdoinkin seuraavana talvena auton alla on viranomaistenkin vaatima täysi talvirengassarja eli koko rakennus on saatu tutkittua ja korjattua. Asiakkaaltamme kului aikaa. Ja rahaa. Ja hermoja.

Palopesäkkeitä sammuttamalla kustannukset kasvavat, aikataulut pitenevät, työyhteisöt oireilevat ja, luottamuspula on ilmeinen. Näkemyserot ja ristiriidat muodostuvat hallitseviksi tekijöiksi ja asioiden selvittelyt vaikeutuvat. Ratkaisut viivästyvät, työyhteisöongelmat leviävät, viestintä vaikeutuu, konfliktit laajenevat, ja lopulta syntyy lisää uusia ongelmia.

Syntipukkien metsästyskausi alkakoon. Tässä etenemismallissa ei ole juuri voittajia. Voittajia eivät ole omistajat eikä käyttäjät, saati veronmaksajat. Medialle ja lakitoimistoille nämä ovat pizzaa tupla juustolla, kuten olemme saaneet lukea ja nähdä.

Investigolla on erinomaiseksi ja toimivaksi todettu 15 askelta maaliin -palvelukokonaisuus.

Investigo Assist™ -palvelumme hoitaa koko projektin alusta loppuun asti viestintää unohtamatta.

Miksi tuhlaat aikaasi turhien puheluiden ja sähköpostien vastaamiseen?

Investigo Assist™ ei ole ainoastaan kokonaisvaltaisesti hoidettu projekti vaan se vapauttaa ajankäyttösi, se parantaa työyhteisön luottamusta, se helpottaa asioiden priorisointia, budjetointia ja aikatauluttamista.

Se hoitaa myös valvonnan ja seurannan. Siis alusta loppuun. 15 askelta maaliin!

Ja miksi maksaa kovempaa hintaa ainoastaan palopesäkkeitä sammuttamalla?

Investigo Assist™ säästää noin 33% kustannuksistasi!

Haluatko kuulla lisää Investigo Assist-15 askelta maaliin palvelustamme? Ota yhteyttä michael.nyby@investigo.fi ja etsitään kalenterista yhteinen aika.

Niklas Mehtonen