fbpx

Investigon toiminta koronaviruspandemian aikana

Me Investigolla olemme valmistautuneet koronaviruksen aiheuttamaan erikoistilanteeseen:

Rakennusten kunnossapito ja huolto on erityisen tärkeää myös muuttuvissa ja erikoisolosuhteissa. Huolto- ja kunnossapitotoimien edistämiseksi tarjoamme asiakkaille kaikki tarvittavat tarkastukset ja suunnittelun vaurioiden ja rakennuksen kunnon heikentymisen ehkäisemiseksi, sekä jo olemassaolevien ongelmien ratkaisemiseksi.

Palveluiden tilaaminen meiltä on turvallista myös koronapandemian aikana. Kaikki palvelut toimitetaan ”kotiinkuljetuksella” ja olemme huomioineet koronaviruksen ja sen leviämisen hidastamisen omassa toiminnassamme.

  1. Huolehdimme omasta hygieniastamme huolellisesti normaalistikin, mutta nyt koronaepidemian aikana kiinnitämme erityistä huomiota henkilökohtaiseen puhtauteen mm. pesemällä kädet huolellisesti kaikkien kohdekäyntien välillä ja suojautumalla kertakäyttöisin henkilösuojaimin kohdekäyntien aikana.
  2. Käyttämällä henkilökohtaisia suojaimia asiakaskäyntien aikana,  suojaamme tarkastajat mahdollisilta korona-altistumisilta. Uusimalla suojaimet kaikkien käyntien yhteydessä vältämme viruksen mahdollisen levittämisen.
  3. Vältämme mahdollisuuksien mukaan kontaktia asiakkaiden kanssa. Epidemian aikana emme kättele, ja pyydämme asiakkailtamme mahdollisimman vähäistä osallistumista tarkastustilanteisiin.
  4. Pyydämme ilmoittamaan ja siirtämään tapaamistamme, mikäli olet karanteenissa altistumisen takia tai sairastunut. Näin vältämme viruksen mahdollisen leviämisen. Kuitenkin akuuteissa tilanteissa tarkastukset voidaan suorittaa erityistä henkilösuojautumista ja tarkkuutta käyttämällä. Suurin osa tartunnoista tapahtuu henkilökontaktien yhteydessä, joten näissä erityistilanteissa altistunut tai sairastunut henkilö ei voi osallistua tarkastukseen. Tuolloin tilassa käytetään tarkkaa kertakäyttöistä henkilösuojautumista ja suojaimet hävitetään huolellisesti käynnin jälkeen.
  5. Hyödynnämme mahdollisimman paljon etätyömahdollisuuksia. Toki itse rakennusten ja rakenteiden tarkastaminen on aina tehtävä paikanpäällä, mutta ihmiskontaktit eivät ole työssämme välttämättömiä.

Investigo haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita tarkastus- ja konsultointipalveluita myös koronaepidemian aikana. Etusijalla on kuitenkin ihmisten, niin asiakkaiden kuin tarkastajien, turvallisuus ja terveys. Juuri turvallisuuden ja terveyden parissa pääasiassa työskentelemmekin, ja sitä kautta erilaisilta altistumisilta suojautuminen on meille jo ennestään tuttua. Viruksen aiheuttamat muuttuvat tilanteet luovat kuitenkin uudenlaista ”twistiä” terveysriskeiltä suojautumiseen. Me haluamme omalta osaltamme estää viruksen leviämistä, laadukkaasta asiakaspalvelusta tinkimättä.

Teppo Tervo

Hpj, Rakennusterveysasiantuntija, rakennusinsinööri, asbesti- ja haitta-ainekartoittaja, energiatodistuksen laatija

Lue myös

Miten valita oikea kuntotarkastuksen taso?

Energiakriisi uhkaa, älä toista 1970-luvun virheitä!

Muista talosi syyshuolto. Katso muistilistamme!

Salaojan tehtävä kosteudenhallinnassa ja salaojien huoltotarve