Investigon toiminta Koronavirus pandemian aikana

24 maaliskuun, 2020

Me Investigolla olemme valmistautuneet koronaviruksen aiheuttamaan erikoistilanteeseen:

Rakennusten kunnossapito ja huolto on erityisen tärkeää myös muuttuvissa ja erikoisolosuhteissa. Huolto ja kunnossapitotoimien edistämiseksi tarjoamme asiakkaille kaikki tarvittavat tarkastukset ja suunnittelun vaurioiden ja rakennuksen kunnon heikentymisen ehkäisemiseksi sekä jo olevien ongelmien ratkaisemiseksi.

Meiltä palvelun tilaaminen on turvallista myös koronaepidemian aikana. Kaikki palvelut toimitetaan ”kotiinkuljetuksella” ja olemme huomioineet koronaviruksen ja sen leviämisen hidastamisen omassa toiminnassamme.

  1. Huolehdimme omasta hygieniastamme huolellisesti normaalistikin mutta nyt koronaepidemian aikana kiinnitämme erityistä huomiota henkilökohtaiseen puhtauteen mm. pesemällä kädet huolellisesti kaikkien kohdekäyntien välillä ja suojaudumme kertakäyttöisiin henkilösuojaimiin kohdekäyntien aikana.
  2. Henkilökohtaisia suojaimia asiakaskäyntien aikana käyttämällä suojaamme tarkastajat mahdollisilta korona-altistumisilta ja suojaimet uusimalla kaikkien käyntien yhteydessä vältämme viruksen mahdollisen levittämisen.
  3. Vältämme mahdollisuuksien mukaan kontaktia asiakkaiden kanssa. Epidemian aikana emme kättele ja pyydämme asiakkailtamme mahdollisimman vähäistä osallistumista tarkastustilanteisiin.
  4. Pyydämme ilmoittamaan ja siirtämään tapaamistamme, mikäli olet karanteenissa altistumisen takia tai sairastunut. Näin vältämme viruksen mahdollisen leviämisen. Kuitenkin akuuteissa tilanteissa tarkastukset voidaan suorittaa erityistä henkilösuojautumista ja tarkkuutta käyttämällä. Suurin osa tartunnoista tapahtuu henkilökontaktien yhteydessä, joten näissä erityistilanteissa altistunut tai sairastunut henkilö ei voi osallistua tarkastukseen ja tilassa käytetään tarkkaa kertakäyttöistä henkilösuojautumista, suojaimet hävitetään käynnin jälkeen.
  5. Meillä Investigolla hyödynnetään mahdollisimman paljon etätyömahdollisuuksia, toki itse rakennusten ja rakenteiden tarkastaminen on aina tehtävä paikanpäällä, kontakti ihmisten kanssa ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Haluamme auttaa asiakkaitamme laadukkaiden tarkastus ja konsultointipalveluiden tiimoilla myös koronaepidemian aikana. Etusijalla on kuitenkin ihmisten, niin asiakkaiden kuin tarkastajiemmekin turvallisuus ja terveys. Juuri turvallisuuden ja terveyden tiimoilta pääasiassa työskentelemmekin ja sitä kautta erilaisilta altistumisilta suojautuminen on meille jo ennestään tuttua. Tämän hetkinen viruksen aiheuttama tilanne luo kuitenkin uudenlaista ”twistiä” haittoja ja terveysriskejä kohtaan suojautumisessa. Niinpä olemmekin laatineet ohjeet, joilla estämme omalta osaltamme viruksen leviämistä, kuitenkin tarjoamalla asiakkaillemme laadukasta palvelua.

Teppo Tervo