Hekin luottavat meihin

"Sisäilmakorjauskohteissa urakoitsijan roolissa arvostamme Investigon asiantuntemusta ja laajaa osaamista. Yhteistyössä suoritetuissa kohteissamme voimme täydentää toistemme osaamista, jolloin asiakkaille tarjottava palvelu on huippulaatuista ja kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä tehtyyn työhön.”

Jonas Wester, Yrittäjä, VV-Kuivaus Vaasa Oy

VV-Kuivaus-logo

"Ammattitaitoinen, asiantunteva, neuvova ja asiakkaat huomioiva. Helposti tavoitettava. Selkeä ja kattava raportointi suosituksineen. Asiakkaat kehuneet kartoittajien toimintaa ja opastusta."

Mika Kytöharju, Isännöitsijä, Vaasan Taloasema

Taloasema-logo

”Olemme erittäin tyytyväisiä Investigoon. He ovat ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkailleen laajoja tutkimuksia. Dokumentointi on laadukas ja se antaa myös vähemmän asiaan perehtyneelle käsityksen tilanteesta. Heidän toimenpide-ehdotuksensa ovat realistisia ja suoritettavissa olevia.”

Johan Nordström, Kiinteistöpäällikkö, Maarianhaminan kaupunki

mariehamn

"Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Investigo Oy:n palveluihin. Erityisesti on kiitelty joustavaa palvelua, sekä perusteellisia raportteja, jotka ovat helppolukuisia ja selkeitä. Erityisenä plussana se, että raportit saa sekä suomeksi että ruotsiksi. Voin suositella Investigo Oy:tä kunto- ja kosteuskartoituksen laatijaksi asuntokauppaan."

Johannes Heikkilä, Kiinteistövälittäjä, Optima LKV

optima_logo
Niklas Mehtonen
"Investigolle on tärkeää, että työntekijä viihtyy työssään ja työt tehdään aina mahdollisimman hyvin."
Niklas Mehtonen
Investigon perustaja
Toimitusjohtaja, Rakennusterveysasiantuntija
Teppo Tervo
"Ongelmanratkaisu vaatii yleensä kokonaisvaltaista ja monialaista tarkastelua."
Teppo Tervo
Investigon perustaja
Rakennusinsinööri, Homekoiraohjaaja
previous arrow
next arrow