Tietosuojaseloste

Haluamme suojata yksityisyyttäsi.

 

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka käsittelemme keräämiämme tai meille antamiasi henkilötietoja. Lue seuraavat tiedot huolella, jotta ymmärrät, miten suhtaudumme henkilökohtaisiin tietoihisi ja miten käytämme niitä.

Meille antamasi tiedot tarkoittaa tietoja, joita annat meille lähettäessäsi meille sähköpostia, soittaessasi meille, ottaessasi meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa tai tietoja joita annat toimeksiannon yhteydessä. Tämä koskee myös tietoja, joita annat osallistuessasi kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn. Meille antamasi tiedot voivat sisältää, niihin kuitenkaan rajoittumatta, nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Pyydämme ainoastaan sellaista tietoa, jota kulloiseenkin tarkoitukseen tarvitaan.

Lähettämällä tai antamalla nämä tiedot annat suostumuksesi siihen, että me keräämme ja käsittelemme tietoja pystyäksemme tarjoamaan pyytämiäsi tietoja tai palveluja.

Tallennamme nämä tiedot sähköisesti ja osittain (tutkimusraportit) paperiversioina. Sähköiset tiedot tallennetaan omalla suojatulla palvelimella sekä laskutukseen tarvittavat yhteystiedot Netvisor laskutusohjelmaan ja Yohto-erp:hen. Mikäli jotain paperilla olevat henkilökohtaiset tiedot säästetään, pidämme niitä omassa lukitussa arkistossamme.

Jokaisella sivuston käyntikerralla keräämme automaattisesti seuraavia tietoja:

  • Teknisiä tietoja, kuten IP-osoite, jolla tietokoneesi on yhteydessä internetiin, kirjautumistiedot, selaimen tyyppi ja versio, aikavyöhyke, selaimen lisäosien tyypit ja versiot, laitetyypit, käyttöjärjestelmä, suostumuksen kellonaika ja päiväys sekä alusta;

Meillä ei ole käytössä uutiskirjettä tai automaattista sähköpostilistaa.

Säilytämme henkilökohtaiset tietosi niin pitkään kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä mainittujen käyttötarkoitusten täyttämiseksi, paitsi jos sovellettava laki edellyttää tai sallii pidemmän säilytysajan.

Voimme siirtää tietosi kolmansille osapuolille, jos laki niin edellyttää tai jos me annamme kolmansille osapuolille tehtäväksi käsitellä valtuutuksellamme tietojasi.

 

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, joka on Google, Inc. -yhtiön tarjoama verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics analysoi verkkosivuston käyttöä evästeiden avulla.Lisätietoja Google Analyticsistä on osoitteessa http://www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html

Otamme mielellämme vastaan tätä tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä, kommentteja ja pyyntöjä. Voit myös olla yhteydessä kotisivujemme yhteydenottopyyntölomakkeen kautta.