fbpx

Referenssit

Merkittäviä projekteja ja referenssejä

Tutustu töihimme

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 000

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 000. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

Julkisivusaneeraus

Klemetinkadun taloyhtiö

Julkisivun ongelmat vaikuttavat rakennuksen elinkaareen ja turvalliseen käyttöön. Toteutimme Klemetinkadun kohteeseen julkisivukartoituksen, jonka avulla pystyimme tuomaan taloyhtiön hallitukselle selkeästi esiin julkisivuun liittyvät korjaustarpeet. Kartoituksen suoritti Investigon Teppo Tervo.

Rakennuksen huonokuntoinen vanha tiiliverhoilu vaihtui tyylikkääseen lämpörappaukseen – talo on nyt ulkoisesti näyttävä ja rakennusteknisesti turvallinen. Klemetinkadun julkisivusaneeraus on mainio esimerkki Investigon tarjoamasta kokonaisvaltaisesta saneerausurakoiden tutkimus- ja projektinjohtopalvelusta.

Korjaussuunnitelma

1960-luvun omakotitalo

1960-luvun omakotitalomme rakenteissa havaittiin pian talokauppojen jälkeen kosteutta. Päätimme tilata Investigolta korjaussuunnitelman, jonka perusteella puolestaan palkkasimme erään paikallisen remonttifirman tekemään työn. Remontissa tuli vastaan jos jonkinlaista yllätystä. Investigo ei onneksi jättänyt meitä yksin, vaan saimme suunnitelman tilaamisen jälkeenkin tukea vastoinkäymisten ratkomiseen. Tuntuu turvalliselta, että kotimme rakenteet on nyt korjattu asiantuntijoiden ohjeiden mukaisesti, ja meiltä löytyy tarkka dokumentointikin tulevaisuuden varalle.

Hekin luottavat meihin

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
jo vuodesta 2015

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 000. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Investigoon. He ovat ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkailleen laajoja tutkimuksia. Dokumentointi on laadukas ja se antaa myös vähemmän asiaan perehtyneelle käsityksen tilanteesta. Heidän toimenpide-ehdotuksensa ovat realistisia ja suoritettavissa olevia.”

Johan Nordström
Kiinteistöpäällikkö, Maarianhaminan Kaupunki

“Sisäilmakorjauskohteissa urakoitsijan roolissa arvostamme Investigon asiantuntemusta ja laajaa osaamista. Yhteistyössä suoritetuissa kohteissamme voimme täydentää toistemme osaamista, jolloin asiakkaille tarjottava palvelu on huippulaatuista ja kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä tehtyyn työhön.”

Jonas Wester
Yrittäjä, VV-kuivaus Vaasa Oy

“Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Investigo Oy:n palveluihin. Erityisesti on kiitelty joustavaa palvelua, sekä perusteellisia raportteja, jotka ovat helppolukuisia ja selkeitä. Erityisenä plussana se, että raportit saa sekä suomeksi että ruotsiksi. Voin suositella Investigo Oy:tä kunto- ja kosteuskartoituksen laatijaksi asuntokauppaan.”

Johannes Heikkilä
Kiinteistövälittäjä, Optima LKV

“Ammattitaitoinen, asiantunteva, neuvova ja asiakkaat huomioiva. Helposti tavoitettava. Selkeä ja kattava raportointi suosituksineen. Asiakkaat kehuneet kartoittajien toimintaa ja opastusta.”

Mika Kytöharju
Isännöitsijä, Vaasan Taloasema

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun
yhteyttä mahdollisimman pian!

Ymmärrys alkaa
perusteellisesta
tutkimuksesta

Hidden
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.