fbpx

Investigon talvikampanja

Talvi on oikea aika tutkia sisäilman mikrobipitoisuuksia ja tehdä lämpökuvauksia! Lue lisää alta tai katso videomme!

Tilaa aikasi alkuvuodelle 2024!

Remonttia tulossa? Varaa ensi kesän asiantuntijat ja tarvittavat tutkimukset ajoissa

Jos olet suunnittelemassa remonttia vuodelle 2024, nyt on aika hankkia tutkimukset, suunnittelu, projektinvetäjä ja urakointikilpailutukset. Meiltä saat kuntoarviot, lämpökuvaukset, sisäilmatutkimukset, projektinjohdon, valvonnat, asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ja kiinteistöhuollon kilpailutukset.

Tutkimukset on hoidettava talvikautena - tartu toimeen!

Remonttia tulossa?

Lämpökuvaukset
toteutettava talven aikana

Paras aika lämpökuvaukselle on talvi, jolloin sisäilman ja ulkoilman lämpötilan ero on riittävä. Lämpökuvauksen avulla saadaan tehokkaasti paikallistettua rakenteiden lämpövuotoja. Tuloksia hyödyntämällä voit säästää energiaa.

mies joka pitää nenästä kiinni

Tutkimukset talvella

Sisäilmanäytteet otettava
kylmän kauden aikana

Paras vuodenaika sisäilman mikrobinäytteen ottoon on talvi, jolloin lumipeitteen ansiosta ulkoilman mikrobipitoisuudet ovat pienimmillään, eivätkä ne vaikuta merkittävästi rakennusten sisäilman pitoisuuksiin. Sisäilmatutkimukset voidaan toteuttaa helposti muiden tutkimusten yhteydessä. 

Asuntokaupat harkinnassa? Mietityttääkö kiinteistösi kunto? Tilaa meiltä laaja kuntotarkastus!

Tilaa kuntoarvio alkuvuodelle

Varaa kuntoarvio taloyhtiöllesi ajalle 1.1. - 28.2.2024 ja saat lämpökuvauksen kaupan päälle!

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiön rakenteiden ja sen järjestelmien kunto, jotta korjaustarpeiden ajankohdat ja niistä aiheutuvat kustannukset on mahdollista määritellä. Kuntoarvioon kuuluu yleensä myös PTS. 

Kuntoarvioon voidaan sisällyttää asukaskysely, jonka avulla saadaan tietoa asukkaiden eri vuodenaikoina tekemistä havainnoista tai puutteista. Kuntoarvio tulisi teettää säännöllisin väliajoin, jotta taloyhtiön hallitus ja osakkaat saavat kattavan kuvan taloyhtiön kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista. 

Kuntoarvion avulla korjaustoimenpiteet on mahdollista jaksottaa, jotta niistä aiheutuvat kustannukset eivät kasvaisi kerralla kohtuuttomasti. Kuntoarviosta osakkaat saavat arvokasta tietoa odotettavissa olevista remonttitarpeista erityisesti asuntokaupan yhteydessä. 

Varaa aikasi alkuvuodelle 2024
- tai vaikka heti!

Teppo Tervo

Hpj, Rakennusterveysasiantuntija, rakennusinsinööri, asbesti- ja haitta-ainekartoittaja, energiatodistuksen laatija

Hidden
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.