fbpx

Investigos vinterkampanj

Vintern är den rätta tiden att göra värmefotografering samt undersöka mikrober i inomhusluften! Läs mer nedanom eller kolla in vår video!

Boka din tid till början av 2024!

Renovering på kommande? Boka våra experter och nödvändiga undersökningar i tid

Om du planerar en renovering till 2024 är det nu dags att boka in undersökningar, renoveringsplanering, projektledare och anbudsutsättning. Hos oss kan du få konditionsbedömningar, värmefotograferingar, undersökningar av inomhusluft, projektledning, övervakning, kartläggningar av asbest och skadliga ämnen samt anbudsutsättning av fastighetsskötsel.

Undersökningarna ska genomföras vintertid - dags att sätta igång!

Renovering på kommande?

Värmefotograferingar
ska genomföras under vintern

Den bästa tiden för värmefotografering är vintern, då temperaturskillnaden mellan utomhus- och inomhusluften är tillräckligt stor. Med hjälp av värmefotografering kan man lokalisera värmeläckage från konstruktionerna. Genom att utnyttja resultaten kan ni spara energi.

mies joka pitää nenästä kiinni

Undersökningar på vintern

Prover av inomhusluft ska
tas under den kalla årstiden

Den bästa tiden för att ta mikrobprov ur inomhusluften är vintern, då snötäcke minskas utomhusluftens mikromängd, och det påverkar då inte märkbart byggnaders inomhusluft. Undersökningar av inomhusluft kan lätt göras i samband med andra undersökningar.

Går du i tankar på bostadsaffär? Funderar du över skicket på din fastighet? Beställ en omfattande konditionsgranskning av oss!

Beställ en konditionsbedömning till början av nästa år

Boka en konditionsbedömning för tiden 1.1-28.2.2024 så får du värmefotografering på köpet!

I en konditionsbedömning reder man ut konstruktionernas och tekniska systemets kondition i husbolaget, så att man kan bedöma när vilka underhålls skall utföra och förutse kostnaderna. Till en konditionsbedömning hör vanligtvis också en underhållsplan. 

Konditionsbedömning kan innehålla en boende-enkät, som man kan samla inneboendes observationer över en längre tid. Konditionsbedömning bör utföras med regelbundna mellanrum, så att bolagets styrelse och aktionärer får omfattande bild om fastighetens kondition och möjliga åtgärdsbehov.

Med hjälp av konditionsbedömningen kan man periodisera reparationsåtgärderna, så kostnaderna inte på en gång växer för mycket. Konditionsbedömningen ges viktig och omfattade bild till aktionärer över kommande renovering också vid bostadsaffären. 

Boka en tid till början av 2024 — eller varför inte nu direkt!

Teppo Tervo

Expert på hälsoriktigt byggande, Byggnadsingenjör, Kartläggare av asbest och skadliga ämnen, Utfärdare av energicertifikat

Hidden
Max filstorlek: 1 GB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.