fbpx

INVESTIGO - PÅ EN DJUPARE NIVÅ

Opartisk multi-talang
på byggnadshälsa

Vi erbjuder tjänster av hög kvalité som berör inomhusklimatproblem, såsom mögel- och konditionsundersökningar, och vi hjälper även till vid tvister som uppstår vid bostadsköp. Från Investigo får du objektiva och professionella tjänster.

Lär känna våra tjänster

Boka tid

Är du orolig för mögelfrågor, är du förvånad över fukt- eller skickbesiktningen av ditt hem eller bostadsbolag?

Från Investigo får du objektiva och professionella tjänster.

Hur kan vi hjälpa?

Problemlösning kräver vanligtvis en omfattande och multidisciplinär undersökning.

Från Investigo får du objektiva och professionella tjänster, och fast våra kontor finns i Österbotten, Södra-Österbotten och på Åland, jobbar vi vid behov runt om i Finland.

Tjänster för privatpersoner

Se skräddarsydda tjänster för privatpersoner!

Tjänster för företagskunder, städer och kommuner

Se tjänster som är skräddarsydda för företag, städer och kommuner!

Tjänster för byggande samhällen

Se skräddarsydda tjänster för bostadsrätts­föreningar och fastighetsförvaltare!

Tjänster för fastighetsägare och myndigheter

Se tjänster som är skräddarsydda för fastighetsägare och myndigheter!

Vet du hur inomhusluften påverkar dig, din boende- eller arbetsmiljö?

Enligt studier är antalet korttidssjukskrivningar i arbetslivet 35 % högre när luftkvaliteten på arbetsplatsen är sämre.

Typiska orsaker till sjukskrivning är sjukdomskänsla, trötthet och huvudvärk. Dålig inomhusluft ger ofta influensasymptom.

Symtom på dålig inomhusluft kan vara vilket som helst av symtomen på influensa. Nästäppa, hosta, irriterad, röda ögon, trötthet och huvudvärk är typiska symtom.

Dålig inomhusluft kan också ge allvarligare symtom, t.ex. astmasymtom kan förvärras och minnes- och utvecklingssvårigheter ökar.

De litar också på oss

Tusentals nöjda kunder sedan 2015

Vi har redan över 6 000 objekt. Våra kunder utgörs bl.a. av städer, kommuner, disponenter, bostadsaktiebolag, fastighetsägare, myndigheter, företag och privatpersoner. Tack vare vår breda kundkrets får vi lyckligtvis i uppdrag att kontrollera många olika slags objekt.

“Våra kunder har varit nöjda med Investigo Ab:s tjänster. Speciellt har man varit nöjd över den flexibla betjäningen och grundliga rapporter som är lättlästa och tydliga. Ett speciellt plus är att man får rapporterna både på finska och svenska. Jag kan rekommendera Investigo Ab vid konditionsgranskningar och fuktkartläggningar vid bostadsaffärer.”

Johannes Heikkilä
Fastighetsmäklare, Optima LKV

”Vi är väldigt nöjda med Investigo de är professionella entreprenörer som tillhandahåller sina kunder omfattande undersökningar. Dokumentationen är väldigt bra och ger även de som inte är insatta i ärendet snabbt en uppfattning om hur läget är.
Åtgärdsförslagen som de presenterar är realistiska och genomförbara.”

Johan Nordström
Fastighetschef, Mariehamns Stad

“Proffessionell, sakkunnig, anvisande och tar kunder i beaktande. Lätt att nå. Klara och omfattande rapportering med rekommendationer. Kunderna har berömt kartläggarnas verksamhet och instruktioner.”

Mika Kytöharju
Disponent, Vaasan Taloasema

“I inomhusluftsreparations-objekt uppskattar vi som byggnadsentreprenör Investigos sakunnighet och breda kunnande. I vårt samarbete vid utförda objekt kan vi komplettera varandras kunnande, varpå tjänsten som erbjuds åt kunden är av toppenkvalitet och alla parter kan vara nöjda av det utförda arbetet.”

Jonas Wester
Företagare, VV-kuivaus Vaasa Oy

Lär känna vårt
kompetenta företag

Två ”investigatorer”, Niklas, och Teppo, anser att det är viktigt med en helhetsbetonad byggnadskontroll där man går igenom alla byggnadens delar, från kryputrymmet till vattentaket och från konstruktionerna till ventilationen.

Därför bildades företaget Investigo i juli 2015.

Blog

Tankar från Investigo