HINNASTO

Asunto– tai kiinteistökaupan tarkastukset

 

Omakotitalojen kuntotarkastukset

 

Perustaso

Pintakosteusmittaukset, kosteusmittauksia riskirakenteissa mahdollisuuksien mukaan, pintojen ja lvi-laitteiden silmämääräinen tarkistus, riskien arviointi, taustojen selvitys saatavilla olevien asiakirjojen ja haastattelujen perusteella ja raportointi, joka sisältää toimenpide-ehdotukset.

689€

Laaja taso

Pintakosteusmittaukset, kosteusmittauksia rakenteissa, rakenteiden ja pintojen silmämääräinen tarkistus, riskirakenteiden tarkistus tarkistusreiän kautta (tilapäinen paikkaus), lvi-laitteiden silmämääräinen tarkistus, riskien arviointi, taustan selvitys, raportti joka sisältää myös toimenpide-ehdotukset.

1 192€

Laaja taso PLUS

Pintakosteusmittaukset, kosteusmittauksia rakenteissa, rakenteiden ja pintojen silmämääräinen tarkistus, riskirakenteiden tarkistus tarkistusreiän kautta (tilapäinen paikkaus), lvi-laitteiden silmämääräinen tarkistus, riskien arviointi, taustan selvitys, raportti joka sisältää myös toimenpide-ehdotukset.

Laaja PLUS sisältää myös 4kpl materiaalinäytettä mikrobianalyysia varten (suoraviljely) riskirakenteista! Laaja PLUS tarkastuksella saat tietää kasvaako rakenteessa näytteenottokohdalla hometta!

Muista huomioida mikrobianalyysin viljelyaika.

2490€

Rivi– tai kerrostaloasunnon tarkastus

 

Kosteuskartoitus

Pintakosteusmittaukset, pintojen ja lvi-laitteiden silmämääräinen tarkistus, taustojen selvitys saatavilla olevien asiakirjojen ja haastattelujen perusteella ja raportointi, joka sisältää toimenpide-ehdotukset.

229€

KÄYTETYN OMAKOTITALON VUOSIKATSASTUS

VUOSITTAINEN KATSASTUS

Tarjoamme teille kaikille omakotitalo-omistajille mahdollisuuden talonne vuosikatsastukseen. Asiantuntijamme tarkastavat aistinvaraisesti talon ulko- ja sisäpuolen, arvioivat riskit sekä eri rakennusosien tutkimus-, huolto- ja korjaustarpeet. Lattiasta kattoon. Katsastukseen sisältyy myös pintakosteusmittaukset.

Tarkastuksesta jää pöytäkirja, josta ilmenee mitä olisi hyvä tehdä, jotta kallein omaisuutenne arvo säilyy ja pysyy hyvässä kunnossa. Vuosikatsastus ei sovellu kiinteistökaupan tarkastuksena.

420€

Kuntotutkimukset

 

Kosteus- ja sisäilmatekniset kuntotutkimukset, hometutkimukset ym.

 

KYSY TARJOUS

Energiatodistukset

(mikäli asianmukaisia piirustuksia löytyy)

Omakotitalo

 

450€

Omakotitalo

Kuntotarkastuksen yhteydessä

295€

Muut rakennukset

 

Kysy

Kosteusmittaus ennen pinnoitusta

Ennen betonirakenteen pinnoitusta suosittelemme aina että betoni (sekä tarvittaessa tasoite) kosteusmitataan, mittaamalla materiaalin suhteellinen kosteus. Vain pintamittarilla mittaaminen ei ole riittävä toimenpide.

Kosteusmittaus porareikämenetelmällä

Betonin kosteusmittaus porareikämenetelmällä, 3 mittauspistettä (2 syvyyttä per mittauspiste). Vaatii kaksi käyntiä, noin 3 päivän välein. Mittauksesta laaditaan pöytäkirjaa.

 

399€ + 0,97€ / km

Kosteusmittaus näytepalamenetelmällä

Betonin kosteusmittaus näytepalamenetelmällä, 3 mittauspistettä (2 syvyyttä per mittauspiste). Vain yksi käynti tarvitaan. Mittauksesta laaditaan pöytäkirjaa.

427€ + 0,97€ / km

Lattialämmityksen lämpökuvaus

Mikäli betonissa on lattialämmitys, on lattialämmitys paikallistettava lämpökuvauksen avulla ennen porausta. Tämä kustannus lisätään yllä oleviin hintoihin.

 

70€

 

Rakennus-

terveysasiantuntijan

palvelut

 

Sertifioitu rakennusterveysasiantuntija (RTA)

 

120 €/h

Lämpökuvaus

 

Lämpökuvaus lämpökameralla

 

92€/h

Huoneistoalan mittaus

 

Omakotitalo

 

alk. 350€

Ilmatiiviysmittaukset

Omakotitalo

Ilmavuotoluvun määrittäminen SFS EN 13829 standardin muokaisesti. (Muihin rakennustyyppeihin, kysy tarjous!)

684,50 € + 0,97 €/km

LÄMPÖKUVAUS

Ilmavuotokohtien paikallistaminen lämpökameralla ilmatiiviysmittauksen yhteydessä sekä ilmavuotokohtien raportointi.

250 €

Merkkiainekokeet

Omakotitalo sekä muut rakennukset

RT-kortin mukaisia merkkiainekokeita pienten ilmavuotojen paikallistamiseen.

Kysy tarjous!

Muista että meiltä saa myös muita palveluita. Hintoja voi kysyä myös alla olevan lomakkeen kautta.

Meidän kautta saa myös esim. ilmastoinnin mittaus ja säätö, nuohous, olosuhdekartoitus yms.

Asuntokaupan tarkastushintojen lisäksi laskutetaan kilometrikorvaus toimistolta kohteeseen ja takaisin 0,97 € / km, riippuen kohteen sijainnista. Tuntiveloitustöissä laskutetaan ajoajasta voimassaolevan hinnaston mukainen tuntiveloitushinta sekä 0,68€/km.

Työt suoritetaan normaalin työajan puitteissa, klo 8.00 – 16.00 välisenä aikana. Em. ajan ulkopuolella korotetaan hinnaston mukaisia hintoja seuraavasti. Arkisin +50%, lauantaisin +100% ja pyhäpäivinä +200%.

Mikäli asiakas peruu tilauksensa myöhemmin kuin 48h ennen työn aloittamista, Investigo Oy Ab:lla on oikeus laskuttaa 10% palvelun hinnasta tai vähintään 124€, sopimusrikkomuksesta.

Yksityisasiakkaille maksuehto on 14 päivää. Mikäli lasku jaetaan useammalle tilaajalle, laskuihin lisätään 10€ laskutuslisä.

Investigo Oy Ab pidättää oikeuden osalaskutukseen, mikäli tilauksen loppusumma ylittää 1000€ tai työt jakautuvat useammalle kuukaudelle.

Rakenneavauksissa tai porareikämittauksissa tehdyt aukot paikataan väliaikaisesti, esim. peitelevyllä tai teippaamalla.

Homekoiran käytöstä saattaa aiheuttaa pintanaarmuja tai esim. karvojen irtoamista pinnoille.

Kuntotarkastuksessa tarkastetaan vain sellaiset tilat ja paikat joihin on turvallista pääsyä.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hinnat ovat voimassa 31.12.2020 asti.