fbpx

Kuntotutkimukset

Varaa tapaaminen

Huolestuttaako homeasiat, kummastuttaako kotisi tai taloyhtiön kosteus- tai kuntotutkimus?

Investigolta saat puolueetonta ja ammattitaitoista palvelua.

Kuntotutkimukset

Kuntotutkimuksella selvitetään rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kunto. Kokonaisvaltainen kuntotutkimus käsittää myös IV-järjestelmän kuntotutkimuksen.

Tutkimuksen perustana toimii Ympäistöministeriön ympäistöopas 2016 (kosteus- ja sisäimatekninen kuntotutkimus-opas).

Voidaan myös räätälöidä teidän kohteellenne sopiva kuntotutkimus, esim. mikäli tarve on selvittää vain yksittäisen rakenteen tai rakenneosan kunto tai kosteustekninen toimivuus.

Kuntotutkimuksen tarkoituksena on saada kaikki tarvittava tieto rakennuksesta tai rakenteesta yhteen selkeään pakettiin. Mahdollisten vaurioiden laajuudet ja aiheuttajat selvitetään. Tutkimuspöytäkirjaan sisältyy toimenpide-ehdotuksia. Toimenpide-ehdotusten perusteella vauriot saadaan poistettua ja vaurioiden uudelleen syntyminen estetään.

Palveluita toteutamme mm.
Seuraavilla alueilla

Vaasa ja Pohjanmaa

Kuntotutkimukset Vaasa

Etelä-Pohjanmaa

Kuntotutkimukset Seinäjoki

Ahvenanmaa

Kuntotutkimukset Maarianhamina

Hekin luottavat meihin

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
jo vuodesta 2015

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 700. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

Hinnasto

Kuntotutkimukset

Tilaa palvelu

Kosteus- ja sisäilmatekniset kuntotutkimukset, hometutkimukset ym.

Kuntotutkimuksella selvitetään rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kunto. Kokonaisvaltainen kuntotutkimus käsittää myös IV-järjestelmän kuntotutkimus. Tutkimuksen perustana toimii Ympäistöministeriön ympäistöopas 2016 (kosteus- ja sisäimatekninen kuntotutkimus-opas).

Katso myös muut palvelut

Kiinteistökaupan kuntotarkastus

Myyjälle on laissa asetettu laaja tiedonantovelvollisuus itse rakennuksesta, tontista ja myös alueesta, jolla kiinteistö sijaitsee.

Ilmatiiveys­mittaukset

Tarjoamme rakennuksen tiiviyden mittausta, vuotokohtien paikallistamista lämpökameralla, toimenpide-ehdotukset mikäli puutteita havaitaan, raportin sekä konsultointia ilmatiiviitä rakenneratkaisuja koskien.

Kosteuden­hallintakoordinointi

Kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävänä on valvoa kosteudenhallinnan toteutumista koko rakennushankkeen ajan.

RTA-palvelut

Terveydensuojelulain mukaan terveydensuojeluviranomainen voi käyttää ulkopuolista asiantuntija avuksi, kun epäillään sisäilmaongelmaa tai on muita rakennusterveyteen liittyviä ongelmia.

Lue lisää aiheesta

Koska kuntotarkastus kannattaa teettää?

Kuntotarkastus on rakennusalan asiantuntijan suorittama tekninen arvio kohteen kunnosta, huolto- ja korjaustarpeista sekä riskirakenteista tarkastushetkellä. Se perustuu kuntotarkastajan kohteessa tekemiin havaintoihin, kohteen käyttäjän haastatteluihin, sekä rakennepiirustuksista ja muista kohdetta koskevista

Kuntotarkastus on rakennusalan asiantuntijan suorittama tekninen arvio kohteen kunnosta, huolto- ja korjaustarpeista sekä riskirakenteista tarkastushetkellä. Se perustuu kuntotarkastajan kohteessa tekemiin

Tilaa palvelu

Hidden
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.