fbpx

Uudisrakennusten kosteusmittaukset

Varaa tapaaminen

Huolestuttaako homeasiat, kummastuttaako kotisi tai taloyhtiön kosteus- tai kuntotutkimus?

Investigolta saat puolueetonta ja ammattitaitoista palvelua.

Uudisrakennusten kosteusmittaukset

Ennen betoni- tai tasoitepinnan pinnoittamista on varmistettava, että alusta on riittävän kuiva. Yleensä kosteusmittaus pinta-mittarilla ei ole riittävän tarkka mittausmenetelmä, vaan alusta on mitattava näytepala- tai porareikämenetelmällä.

Hekin luottavat meihin

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
jo vuodesta 2015

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 000. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Investigoon. He ovat ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkailleen laajoja tutkimuksia. Dokumentointi on laadukas ja se antaa myös vähemmän asiaan perehtyneelle käsityksen tilanteesta. Heidän toimenpide-ehdotuksensa ovat realistisia ja suoritettavissa olevia.”

Johan Nordström
Kiinteistöpäällikkö, Maarianhaminan Kaupunki

“Sisäilmakorjauskohteissa urakoitsijan roolissa arvostamme Investigon asiantuntemusta ja laajaa osaamista. Yhteistyössä suoritetuissa kohteissamme voimme täydentää toistemme osaamista, jolloin asiakkaille tarjottava palvelu on huippulaatuista ja kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä tehtyyn työhön.”

Jonas Wester
Yrittäjä, VV-kuivaus Vaasa Oy

“Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Investigo Oy:n palveluihin. Erityisesti on kiitelty joustavaa palvelua, sekä perusteellisia raportteja, jotka ovat helppolukuisia ja selkeitä. Erityisenä plussana se, että raportit saa sekä suomeksi että ruotsiksi. Voin suositella Investigo Oy:tä kunto- ja kosteuskartoituksen laatijaksi asuntokauppaan.”

Johannes Heikkilä
Kiinteistövälittäjä, Optima LKV

“Ammattitaitoinen, asiantunteva, neuvova ja asiakkaat huomioiva. Helposti tavoitettava. Selkeä ja kattava raportointi suosituksineen. Asiakkaat kehuneet kartoittajien toimintaa ja opastusta.”

Mika Kytöharju
Isännöitsijä, Vaasan Taloasema

Hinnasto

Kosteusmittaus ennen pinnoitusta

Ennen betonirakenteen pinnoitusta suosittelemme aina, että betoni (sekä tarvittaessa tasoite) kosteusmitataan, mittaamalla materiaalin suhteellinen kosteus. Vain pintamittarilla mittaaminen ei ole riittävä toimenpide.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hinnat ovat voimassa 31.12.2022 asti.

Tilaa palvelu

Hidden
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kosteusmittaus porareikämenetelmällä

399€ + 0,97€ / km

Betonin kosteusmittaus porareikämenetelmällä, 3 mittauspistettä (2 syvyyttä per mittauspiste). Menetelmä vaatii kaksi käyntiä, noin 3 päivän välein. Mittauksesta laaditaan pöytäkirja.

Kosteusmittaus näytepalamenetelmällä

427€ + 0,97€ / km

Betonin kosteusmittaus näytepalamenetelmällä, 3 mittauspistettä (2 syvyyttä per mittauspiste). Vain yksi käynti tarvitaan. Mittauksesta laaditaan pöytäkirja.

Lattialämmityksen lämpökuvaus

70 €

Mikäli betonissa on lattialämmitys, on lattialämmitys paikallistettava lämpökuvauksen avulla ennen porausta. Tämä kustannus lisätään edellä mainittuihin hintoihin.

Katso myös muut palvelut

Kuntotutkimukset

Kuntotutkimuksella selvitetään rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kunto.

Sisäilmaongelmien selvitystyöt

Sisäilmaongelmia havaittaessa on ryhdyttävä mahdollisimman nopeasti toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.

Kosteuden­hallintakoordinointi

Kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävänä on valvoa kosteudenhallinnan toteutumista koko rakennushankkeen ajan.

RTA-palvelut

Terveydensuojelulain mukaan terveydensuojeluviranomainen voi käyttää ulkopuolista asiantuntija avuksi, kun epäillään sisäilmaongelmaa tai on muita rakennusterveyteen liittyviä ongelmia.

Lue lisää aiheesta

Mittaako pintamittari kosteutta? Koska pitää valita mikäkin kosteusmittausmenetelmä?

Pintakosteusmittareita, pintakosteusosoittimet tai pintamittareita myydään nykyään perus rautakaupassakin. Mutta mitä tämä mittari oikeasti mittaa ja mihin sitä voi käyttää? Pintakosteusosoittimella kerätään vertailuarvoja – mittari