fbpx

Lähtötilannekatselmus

Varaa asiantuntijatapaaminen

Huolestuttaako home-, kosteus- tai sisäilmaongelmat?

Investigolta saat puolueetonta ja ammattitaitoista palvelua.

Isännöitsijä tai kiinteistöhallinnan ammattilainen!
Selvitä haltuun otettavan kiinteistön kunto lähtötilannekatselmuksella.

Onko hallintaanne siirtymässä uusi isännöitävä asuinkiinteistö? Investigolta saatte nyt uutena palveluna lähtötilannekatselmuksen, jossa selvitetään puolueettomasti kyseisen asuinkiinteistön nykytila. Samalla arvioidaan lähitulevaisuuden huolto-, kunnossapito-, saneeraus- ja tutkimustarpeet.

Lähtötilannekatselmus on kevyempi kuin virallinen kuntoarvio ja se suoritetaan aistinvaraisin menetelmin. Katselmuksessa tarkastetaan asuinkiinteistön piha-alueet, julkisivut, vesikatot, alapohjat, yläpohjan/välikattotilat, tekniset järjestelmät sekä yleiset tilat, kuten porraskäytävät, väestönsuojat, häkkivarastot, yleiset pesutilat ym. Katselmuksessa käydään läpi kohteen rakenne- ja lvi-piirustukset sekä muut aikaisemmat dokumentit. Katselmuksen yhteydessä ei tarkasteta asuntoja eikä käytetä henkilönostokalustoa. Lähtötilannekatselmuksesta saatte pöytäkirjan, joka sisältää toimenpidesuositukset seuraavalle viidelle vuodelle.

Tämä uusi ja erityisesti isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille suunnattu palvelumme on hyödyllinen asuinkiinteistön ylläpitoa ja tulevien kunnossapitotarpeiden ennakointia varten. Selkeällä ja suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla säästetään selvää rahaa, kun mahdolliset rakenteelliset puutteet havaitaan ennen vaurioiden syntymistä. Tilaa asiantunteva lähtötilannekatselmus meiltä kiinteistöhallinnan tueksi. 

 

Hinnat:

Erillistalo tai paritalo: 349 € / rakennus (sis. alv 24 %)

Rivitalo: 689 € / rakennus (sis. alv 24 %)

Kerrostalo: 990 € / rakennus (sis. alv 24 %)

Kysy tarjousta myös teollisuus- tai toimistokiinteistöiden lähtötilannekatselmuksista. Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,97 € / km. 

 

Hekin luottavat meihin

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
jo vuodesta 2015

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 000. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Investigoon. He ovat ammattilaisia, jotka tarjoavat asiakkailleen laajoja tutkimuksia. Dokumentointi on laadukas ja se antaa myös vähemmän asiaan perehtyneelle käsityksen tilanteesta. Heidän toimenpide-ehdotuksensa ovat realistisia ja suoritettavissa olevia.”

Johan Nordström
Kiinteistöpäällikkö, Maarianhaminan Kaupunki

“Sisäilmakorjauskohteissa urakoitsijan roolissa arvostamme Investigon asiantuntemusta ja laajaa osaamista. Yhteistyössä suoritetuissa kohteissamme voimme täydentää toistemme osaamista, jolloin asiakkaille tarjottava palvelu on huippulaatuista ja kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä tehtyyn työhön.”

Jonas Wester
Yrittäjä, VV-kuivaus Vaasa Oy

“Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä Investigo Oy:n palveluihin. Erityisesti on kiitelty joustavaa palvelua, sekä perusteellisia raportteja, jotka ovat helppolukuisia ja selkeitä. Erityisenä plussana se, että raportit saa sekä suomeksi että ruotsiksi. Voin suositella Investigo Oy:tä kunto- ja kosteuskartoituksen laatijaksi asuntokauppaan.”

Johannes Heikkilä
Kiinteistövälittäjä, Optima LKV

“Ammattitaitoinen, asiantunteva, neuvova ja asiakkaat huomioiva. Helposti tavoitettava. Selkeä ja kattava raportointi suosituksineen. Asiakkaat kehuneet kartoittajien toimintaa ja opastusta.”

Mika Kytöharju
Isännöitsijä, Vaasan Taloasema

Katso myös muut palvelut

Kuntoarviot

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiön rakenteiden ja sen järjestelmien kunto.

Sisäilmaongelmien selvitystyöt

Sisäilmaongelmia havaittaessa on ryhdyttävä mahdollisimman nopeasti toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.

Kosteuden­hallintakoordinointi

Kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävänä on valvoa kosteudenhallinnan toteutumista koko rakennushankkeen ajan.

Energiatodistukset

Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailuun ja parantamiseen myynti- ja vuokraustilanteessa.

Lue lisää aiheesta

Miksi kuntoarvio on taloyhtiölle tärkeää?

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiön rakenteiden ja sen järjestelmien kunto, pääasiassa rakenteita rikkomatta menetelmin, jotta korjaustarpeiden ajankohdat ja niistä aiheutuvat kustannukset on mahdollista määritellä. Kuntoarvioon