fbpx

Lähtötilannekatselmus

Varaa asiantuntijatapaaminen

Huolestuttaako home-, kosteus- tai sisäilmaongelmat?

Investigolta saat puolueetonta ja ammattitaitoista palvelua.

Isännöitsijä tai kiinteistöhallinnan ammattilainen!
Selvitä haltuun otettavan kiinteistön kunto lähtötilannekatselmuksella.

Onko hallintaanne siirtymässä uusi isännöitävä asuinkiinteistö? Investigolta saatte nyt uutena palveluna lähtötilannekatselmuksen, jossa selvitetään puolueettomasti kyseisen asuinkiinteistön nykytila. Samalla arvioidaan lähitulevaisuuden huolto-, kunnossapito-, saneeraus- ja tutkimustarpeet.

Lähtötilannekatselmus on kevyempi kuin virallinen kuntoarvio ja se suoritetaan aistinvaraisin menetelmin. Katselmuksessa tarkastetaan asuinkiinteistön piha-alueet, julkisivut, vesikatot, alapohjat, yläpohjan/välikattotilat, tekniset järjestelmät sekä yleiset tilat, kuten porraskäytävät, väestönsuojat, häkkivarastot, yleiset pesutilat ym. Katselmuksessa käydään läpi kohteen rakenne- ja lvi-piirustukset sekä muut aikaisemmat dokumentit. Katselmuksen yhteydessä ei tarkasteta asuntoja eikä käytetä henkilönostokalustoa. Lähtötilannekatselmuksesta saatte pöytäkirjan, joka sisältää toimenpidesuositukset seuraavalle viidelle vuodelle.

Tämä uusi ja erityisesti isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille suunnattu palvelumme on hyödyllinen asuinkiinteistön ylläpitoa ja tulevien kunnossapitotarpeiden ennakointia varten. Selkeällä ja suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla säästetään selvää rahaa, kun mahdolliset rakenteelliset puutteet havaitaan ennen vaurioiden syntymistä. Tilaa asiantunteva lähtötilannekatselmus meiltä kiinteistöhallinnan tueksi. 

 

Hinnat:

Erillistalo tai paritalo: 349 € / rakennus (sis. alv 24 %)

Rivitalo: 689 € / rakennus (sis. alv 24 %)

Kerrostalo: 990 € / rakennus (sis. alv 24 %)

Kysy tarjousta myös teollisuus- tai toimistokiinteistöiden lähtötilannekatselmuksista. Hintoihin lisätään kilometrikorvaus 0,97 € / km. 

 

Palveluita toteutamme mm.
Seuraavilla alueilla

Vaasa ja Pohjanmaa

Lähtötilannekatselmus Vaasa

Etelä-Pohjanmaa

Lähtötilannekatselmus Seinäjoki

Ahvenanmaa

Lähtötilannekatselmus Maarianhamina

Hekin luottavat meihin

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
jo vuodesta 2015

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 700. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

Katso myös muut palvelut

Kuntoarviot

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiön rakenteiden ja sen järjestelmien kunto.

Sisäilmaongelmien selvitystyöt

Sisäilmaongelmia havaittaessa on ryhdyttävä mahdollisimman nopeasti toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.

Kosteuden­hallintakoordinointi

Kosteudenhallintakoordinaattorin tehtävänä on valvoa kosteudenhallinnan toteutumista koko rakennushankkeen ajan.

Energiatodistukset

Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailuun ja parantamiseen myynti- ja vuokraustilanteessa.

Lue lisää aiheesta

Miksi kuntoarvio on taloyhtiölle tärkeää?

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiön rakenteiden ja sen järjestelmien kunto, pääasiassa rakenteita rikkomattomin menetelmin, jotta korjaustarpeiden ajankohdat ja niistä aiheutuvat kustannukset on mahdollista määritellä. Kuntoarvioon kuuluu yleensä myös pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelma.

Kuntoarvion avulla selvitetään taloyhtiön rakenteiden ja sen järjestelmien kunto, pääasiassa rakenteita rikkomattomin menetelmin, jotta korjaustarpeiden ajankohdat ja niistä aiheutuvat kustannukset

Tilaa palvelu

Hidden
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.