fbpx

Kiinteistöhuollon kilpailutus tai sen selkeyttäminen

Suuri osa taloyhtiöistä ja isojen kiinteistöjen omistajista ostaa kiinteistönhoitopalveluita, esimerkiksi siivousta ja pihan aurausta, ulkopuoliselta huoltoyhtiöltä.

Tyytymättömyys huoltoyhtiöön on yleisin syy huoltoyhtiöiden kilpailutukseen taloyhtiössä. Tyytymättömyyttä voi aiheuttaa niin palveluiden hinta kuin laatukin. Joskus voi olla aiheellista selkeyttää mitkä asiat, tehtävät ja palvelut kuuluvat huoltosopimuksen hintaan.

Selkeä sopimus siitä, mitä huoltoyhtiön kuuluu tehdä ja mistä tehtävistä voidaan laskuttaa lisähintaa, on kaikkien osapuolten etu. Kiinteistönhoitoa ei ole aina pakko kilpailuttaa. Tilaajan on hyvä huomata, että voimassa olevaa kiinteistönhoitosopimusta on mahdollista päivittää vastaamaan paremmin taloyhtiön tarpeita.

Meillä Investigolla on kokemusta kiinteistöhuollon kilpailutuksesta ja kiinteistöhuollon tehtävien selkeyttämisestä. Investigo tuntee eri ikäisten rakennusten huolto- ja korjaustarpeet, joten huoltosopimuksen sisältö saadaan räätälöityä juuri teidän kiinteistönne tarpeisiin. Kysy tarjousta!

Niklas Mehtonen

TJ, Rakennusterveysasiantuntija, rakennusinsinööri, energiatodistuksen laatija, sertifioitu energia-asiantuntija Ahvenanmaalla

Lue myös

Miten valita oikea kuntotarkastuksen taso?

Energiakriisi uhkaa, älä toista 1970-luvun virheitä!

Muista talosi syyshuolto. Katso muistilistamme!

Salaojan tehtävä kosteudenhallinnassa ja salaojien huoltotarve