Miksi kannattaa valita Investigo?

17 marraskuun, 2019

Investigo Oy Ab on kosteus-, home- ja sisäilmaongelmiin erikoistunut yritys. Asiakkailtamme saamme usein hyvää palautetta siitä, että tarjoamme puolueettoman näkemyksen ongelmien aiheuttajasta, laajuudesta ja ratkaisuista sekä siitä, että toimimme viranomaisten tutkimus- ja korjaussuositusten mukaisesti.

Emme myy korjauspalveluita eikä korjauksiin tarvittavia tuotteita, jonka takia meidän kiinnostuksemme on pelkästään todentaa rakennuksen todellinen kunto sekä tarvittaessa löytää asiakkaalle sopivat korjausratkaisut, jotta rakennus on terveellinen ja turvallinen käyttäjilleen. Voimme myös auttaa korjaustöiden suunnittelussa, kilpailutuksessa ja valvonnassa.

Mitkä ovat ne muut syyt miksi kannattaa valita meidät?

  • Räätälöimme asiakkaalle sopivat tutkimusmenetelmät – emme myy turhia tutkimuksia asiakkaillemme.
  • Raportit ovat selkeät ja helposti luettavat.
  • Meillä on yli 10 vuoden kokemus alalta mutta silti päivitämme osaamistamme jatkuvasti alan tapahtumissa ja koulutuksissa.
  • Moniosaaja; meiltä löytyy rakennusterveysasiantuntija, asbesti- ja haitta-ainekartoittaja, homekoira, rakennusinsinöörejä, rakennusmestareita ym.
  • Olemme kaksikielinen yritys, palvelemme molemmilla kotimaisilla ja tarvittaessa myös englanniksi.
  • Palvelemme yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä sekä kaupunkeja ja kuntia.

Pääasiallinen toimialueemme on Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa, mutta meillä on kohteita ympäri Suomea sekä Ahvenanmaalla.

Mikäli tulee kysyttävää tai jokin meidän alallamme mietityttää, ole yhteydessä! Saatte meidät kiinni esim. puhelimitse, sähköpostitse tai vaikka Facebook:in kautta!

Niklas Mehtonen